Vores Brille Blog

Blåt lys: Hvor meget er dårligt for os

Er blåt lys skidt eller godt for os? På den ene side kan det gøre godt om vinteren, da det hjælper med at bekæmpe vinterdepressionen. På den anden side er det skidt, da det kan påføre permanente skader på vores øjne, kan forstyrre vores søvnrytme og derigennem skabe yderligere problemer for os i hverdagen. Med hvad er det, og hvordan skal man tackle dette lys? Læs med herunder og lær mere om blåt lys.

Tilskud til briller og kontaktlinser

Tilskud til briller og kontaktlinser

I det tilfælde at man som brillebærer skal købe sig et par nye briller eller kontaktlinser, kan man få et tilskud til dette. Briller kan hurtigt blive dyre, hvis man skal have en speciel styrke, flerstyrkeglas og et nyt stel, hvilket gør denne økonomiske støtte meget hjælpsom. Samtidig kan et abonnement af kontaktlinser blive dyrt i løbet af et år. Du har to muligheder for at få tilskud: enten fra Sygeforsikringen Danmark hvis du er medlem, eller fra kommunen hvis du er folkepensionist eller førtidspensionist (efter de gamle regler).

Hvilke briller passer til mig?

Hvilke briller passer til mig?

Valget af briller kan være svært. Man skal både tænke over funktionalitet, men man skal også spørge sig selv: “Passer brillerne til mig”. Læs i vores guide hvordan du vælger et par briller, der passer perfekt til dig – både i form og farve.