Von Glasses

Von Glasses er en hjemmeside, der udelukkende handler om briller – og det er fordi vi elsker dem. På vonglasses.dk snakker vi ikke om andet. Vores mål er at hjælpe danskere med at finde de perfekte briller, om det så er skærmbriller, læsebriller eller solbriller. 

I de forskellige artikler vil vi både fortælle lidt om briller, hvordan man kan style dem, og så foreslår vi vores yndlingsbriller, så man kan få nogle gode anbefalinger med videre, hvis man skulle være i tvivl om, hvilke briller man skal købe sig.

Teamet bag Von Glasses

Von Glasses består af nedenstående:

CEO

Navn: Jonas

Hobbyer: Calisthenics og SEO

Brilletype: Blue light briller

SOME ansvarlig

Navn: Rasmus

Hobbyer: Løb og at rejse

Brilletype: Briller med styrke

Her kan du følge os

Redaktionelle Retningslinjer

Det understreges, at vi ikke tester alle produkter selv. Vores tekstforfattere researcher grundigt i emnerne og laver forbrugervejledninger, som kan hjælpe med at skabe et overblik over fordele og ulemper, prissammenligning, kvalitet, anbefalinger osv. for at du nemmere kan lave det rette køb.

Som det fremgår på alle vores artikler, er det værd at nævne, at vores artikler indeholder såkaldte komercielle links, hvilket betyder, at vi får betaling af vores annoncepartnere, hvis man laver et køb gennem en af vores links. Dog har dette ikke betydning for vores indhold, da vi først og fremmest forsøger at skabe godt indhold, og sekundært indsætter annoncelinks på de produkter, som linker ind til vores annoncepartnere. Vores annoncepartnere er typisk danske, amerikanske og skandinaviske webshops.

Det er vigtigt at understrege, at vores annoncepartnere ikke har indflydelse på vores uafhængighed i de produkter, som vi anbefaler i vores artikler.