Solbriller til damer

Solbriller er et accessorie, som alle kvinder bør eje - både til sommeren og vinteren. De rigtige solbriller kan tilføje et stilfuldt twist til dagens look. Ikke nok med det, så beskytter de også øjnene mod solen.

Denne side indeholder komercielle links

De bedste solbriller til kvinder

Skal du bruge det helt rigtige par solbriller? Så har vi svaret til dig. Vi har været igennem diverse kollektioner af solbriller for at finde det perfekte par. Om du skal bruge et par solbriller, der viser stil og klasse, eller om du vil have nogle, der er nede på jorden, så kig igennem vores liste – vi har fundet frem til de bedste. Det kan være en kunst at finde det perfekte par, så husk at tage dig god tid.

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sine solbriller, eftersom det er en accessorie, som man bruger meget, når solen skinner. Derfor skal man huske, når man køber et par briller, at man skal kunne se sig selv med dem i lang tid – kun sådan kan man købe det perfekte par.

Ray-Ban

Alle kender Ray-Ban, og det er med god grund. De er ikke bare et velkendt mærke blandt mange men verdens førende producent af solbriller. De er kendt for deres ikoniske modeller som “Aviator”, “Erika” eller “Wayfarer” – derfor er de også med på vores liste. Ray-Ban holder sig til solbriller med stil, og deres filosofi og design bygger på traditioner og ytringsfrihed. Deres briller er alle af højeste kvalitet og har som regel et klassisk moderne look. Det er et brand til alle køn og alle aldre. Man vil altid kunne finde et par Ray-Ban solbriller, som man vil kunne lide.

Ray-Ban Erika

Ray Ban Metal brune

Gucci

Gucci er et italiensk luksusmærke. Hvis ikke de laver alt inden for tøj og accessories, så laver de i hvert fald næsten alle slags beklædninger og tilbehør – både til mænd og til kvinder. Et par Gucci solbriller til kvinder er noget der virkelig vil signalere stil og klasse samt modesans.

Snakker vi solbriller, så er Gucci ekstremt gode til både at lave meget feminine og tidsløse briller men også mere dristige modeller. De producerer både store, oversized briller, runde stel, klassiske pilot briller og “cat eye” modeller.

Michael Kors

Michael Kors er et modebrand, der blev startet i 1981 på Long Island. Siden da er brandet vokset og vokset, og med god grund. Deres kollektioner er hvert år fantastiske, og dette gælder også deres solbriller. Der bliver både lavet Michael Kors solbriller til kvinder og mænd.

Brandet er ikke kun populært blandt almindelige mennesker, men også blandt filmstjerner, der tit ses gå rundt med et par Michael Kors på næsetippen. Med kollektioner der både indeholder klassiske pilotbriller men også dristige større briller, har Michael Kors noget til alle.

ADRIANNA III

ADRIANNA I

Prada

For mange år siden, da Prada startede ud, var de blot specialiserede i bagage og læderposer. I dag har de langt flere produkter. Et af disse produkter er solbriller. Pradas solbriller er som regel sofistikerede, stilede og ekstravagante – et symbol på mode. Et par solbriller fra Prada vil få enhver kvinde til at se forførende, feminin og stilfuld ud. Som man siger: “Djævlen går i Prada”.

Det er bestemt et designermærke der sætter sit præg på mode. De har mange ikoniske rammer og farver at vælge imellem, men vi har prøvet at vælge dem, vi mener er de bedste.

Prada 0PR 01VS

Orange Havana

Dior

Hos Dior har alt en mening. Det betyder også, at et par dame solbriller fra Dior har den form de nu engang har, fordi der er en mening med det. Dior er endnu et mærke, der bestemt er med til at forme modeverdenen. Deres solbriller bærer som regel præg af ekstravagance og sofistikerede former. Det franske mærke kan få enhver til at føle, at man går rundt i Paris, når man tager et par af deres solbriller på. Deres briller er alle unikke og originale på deres helt egen måde, fyldt til randen med deres helt egen energi, om dette er med fokus på femininitet eller andet.

DIORAMA 1

Dior Spirit 2

Stilrigtige solbriller til damer

Inden for former, farver og stil er der hundredvis af veje man kan gå, når vi taler om dame solbriller. Heldigvis for kvinder, kan de slippe afsted med mere, når de skal vælge deres stil. Der er både store, små, runde og firkantede briller i farverne brun, sort, pink og mange flere. Derfor er der ikke kun én stilrigtig solbrille – men rigtig, rigtig mange. Det handler blot om, hvilket par der passer til ens personlige stil.

Store solbriller

Et par oversized solbriller til kvinder skriger femininitet, og passer super godt til en stærk stil hos en selvbevidst person. De store solbriller kan vise reesten af verden, at du er en stærk kvinde. Det store oversized stel er samtidig et lækkert vintage look, hvis man vil begive sig ud i dette.

Runde solbriller

Et af de mest trendy brillestel er de runde briller. De kan både bruges til at skabe et moderigtigt og stilfuldt nyt look, samtidig med at mange bruger dem til et vintage look. Det er helt klart en brille, der er kommet på mode igen. Skal man have et par runde briller, er det som regel en god ide at gå med et mindre stel. Hvis brillerne bliver for store, og samtidig er helt runde, kan det godt se lidt fjollet ud.

Solbriller er et must-have

Et par moderigtige solbriller til kvinder kan fuldende det perfekte sommerlook og endda også dit vinterlook. Begge tider på året ser vi solen kigge frem, hvilket også er hvorfor, solbriller er et must-have. Udover at man kan se brand godt ud med et par solbriller, så er det super praktiske. De både beskytter øjnene og sørger for, at man ikke blive blændet af solen, både af de direkte stråler men også af de stråler, der bliver reflekteret i vand og sne.

Dyre eller billige solbriller til damer?

Dyre eller billige, mærkevare eller ukendte solbriller – det er spørgsmålet, som man skal stille sig selv, når man skal have nye solbriller. Man kan enten gå med et par designerbriller, som alle vil kunne genkende, når de ser dine smarte nye solbriller. Denne slags briller vil som regel koste mere, ren og skær fordi det er designervarer. Til gengæld er man også sikker på, at det man køber er kvalitet.

På den anden side har vi budget brillerne. De billige briller, som koster en fjerdedel af designer brillerne, men hvor man aldrig rigtig kan vide, hvilken kvalitet man betaler for. Er det et par briller, som man skal bruge en enkelt gang, for bagefter aldrig at hive dem ud af etuiet igen, vil et par billige solbriller klart være valget du skal gå med. Hvis du skal have et par briller, som du skal bruge hver dag hele sommeren, vil vi klart anbefale et par briller, der er lavet med kvaliteten i fokus. De vil holde længere, og du vil være gladere for dem.

Von Glasses
Von Glasses hjælper danskere med at finde de bedste briller, der kan købes på markedet.

Ud over det, så elsker vi selv briller, og bruger dem hver dag! Læs mere om os.