Solbriller med læsefelt

Solbriller med læsefelt er fantastisk, når du både har brug for at beskytte dine øjne mod solen, men også har behov for at kunne læse. Briller med bifokale glas er opdelt således, at den øverste del af glasset er uden styrke, mens der i den nederste del af brilleglasset er placeret et læsefelt. Læsefeltet fås i styrkerne +1.0 til +3.0 og intervaller af 0.5. Hele glasset er udstyret med 100% UV-beskyttelse præcis som en normal solbrille.

Denne side indeholder komercielle links

De bedste solbriller med læsefelt

Herunder kan du se en selektion af solbriller med læsefelt. Solbrillerne er fra forskellige mærker, der både laver solbriller og læsebriller. Her har de forskellige forhandlere samlet de to produkter og fremstillet et par solbriller, der er optimale til folk, der har brug for læsebriller for at kunne læse ordentligt.

Brillerne er af ypperste kvalitet, og til priser der er til at betale. Det er designerbriller, der både fås i stilrene modeller, men vil man eksperimentere, kan man også få brillestel, der skiller sig ud fra mængden.

Hvorfor bruge bifokale solbriller?

Et par bifokale solbriller, altså briller med læsefelt, har to funktioner. Eftersom det er udstyret med et læsefelt, kan du både bruge brillerne som et par normale solbriller, der skal hjælpe med at beskytte øjnene mod solen, men også som et par solbriller med styrke.

Beskytter øjnene

Formålet med solbriller er at beskytte øjnene mod solen. Både så dine øjne ikke tager skade af UV-strålerne, men også så man bedre kan se, når man befinder sig uden for, mens solen står højt på himlen.

Gør det nemt 

Et par solbriller med læsefelt gør det nemt, hvis man ved, at man skal bedrive dagen med en masse udendørs aktiviteter eller gøremål, uden at dagen nødvendigvis står på læsning i solen. På denne måde behøver man ikke at bære to par briller rundt hele dagen, og opstår der en situation, hvor det er nødvendigt at bruge et par læsebriller, kan man benytte sig af læsefeltet.
Von Glasses
Von Glasses hjælper danskere med at finde de bedste briller, der kan købes på markedet.

Ud over det, så elsker vi selv briller, og bruger dem hver dag! Læs mere om os.