Solbriller med styrke

Skal du på solferie, og bruger du briller, så kender du nok godt problemstillingen: at skulle have to par briller med over alt. Det kan du undgå med et par solbriller med styrke! Denne brille er en genial opfindelse, der gør det nemt for folk, der bruger briller at nyde solens varme stråler uden at skulle finde kontaktlinserne frem, og uden at man skal bruge to par briller på samme tid.

Denne side indeholder komercielle links

Hvem skal bruge solbriller med styrke?

Solbriller med styrke har mange formål. Først og fremmest er de gode til helt normale mennesker, der bruger briller. Det er en nem måde at kunne nyde solen på uden at skulle skifte mellem sine briller. Hvis man har mange udendørs gøremål eller aktiviteter i løbet af dagen, så kan man tage sine solbriller med styrke på i stedet for sine normale briller. Det kan være en stor hjælp til en dag i haven, eller hvis man skal nyde en picnic med familien.

Derudover kan det være en god ide at købe en par solbriller med styrke, hvis man dyrker sport udendørs i løbet af sommeren. Dyrker man sportsgrene såsom golf, cykling eller tennis, kender man til at blive blændet af solen midt i sine anstrengelser, hvis man ikke har solbriller på. Solbriller kan sagtens bruges som sportsbriller med styrke.

De bedste solbriller med styrke

Herunder finder du vores bedste bud på gode solbriller med styrke. Der er noget til enhver smag. Alle briller herunder fremstilles i et lækkert design, og laves i god kvalitet.

Smarte solbriller med styrke til kvinder

Skal du bruge et par smarte solbriller til sommer, eller har du en kæreste, du ved, godt kunne bruge et par lækre solbriller med styrke, fremstiller Thorberg Bucuti flotte solbriller til kvinder. Her kan du både finde briller med feminint design eller med et neutralt udtryk. Sortimentet indeholder både store og små, moderne eller vintage briller, så du er sikker på at kunne finde noget, der matcher din personlige stil.

Moderne solbriller med styrke til mænd

Mænd har også brug for briller. Solbrillemoden byder på klassiske briller med moderne undertoner. Brillerne er fremstillet i god kvalitet og i et lækkert design, så hver brille passer til looket. Gå på opdagelse i sortimentet og find det par du mener vil passe dig bedst.

Hvorfor skal man bruge solbriller?

Der er en række grunde til, at det er en god ide at gå med solbriller, når solen er ekstra skarp. Du kan få et overblik herunder for at se de forskellige fordele ved at bruge solbriller.

Bedre syn

Først og fremmest er solbriller rigtig gode til at hjælpe en med at se, når solen skinner. Det er forskelligt, hvor lysfølsomme vores øjne er, men generelt set er det en god ide at bruge solbriller, så man er sikker på, at man ikke bliver blændet på et dårligt tidspunkt.

Gode til udendørs sport

Når man spiller sport udendørs, om det er golf, tennis, cykling eller andet, er det vigtigt hele tiden at have et klart syn, så man kan se, hvad der foregår. Både så man kan præstere bedre, men også så man ikke kommer til skade.

UV-beskyttelse

Solbriller beskytter øjnene mod solens UV-stråler. Vores øjne heler ikke på samme måde, som nogle af kroppens andre dele gør. Hvis først vi får alvorlige øjenskader, er de højst sandsynligt permanente. Husk derfor at passe på dine øjne så de ikke bliver unødvendigt skadet.

Fordelene ved solbriller med styrke

Gode til solferie

Ligger man på stranden og læser en bog, svømmer i havet eller leger i sandet, kan det være et problem med kontaktlinser, hvis man får vand eller sand i øjet. Det kan nemt undgås ved at bruge et par briller i stedet – så er man sikker på, at ens linser ikke bliver sløret eller irriteret. Så er det heller intet problem at læse en bog i solen.

Brug dem på en køretur

Hvis befinder dig bag rattet i trafikken på en varm solskinsdag, kan bygninger og andre biler godt give genskin, der kan blænde dig, imens du kører. Brug derfor et par solbriller så du øger din sikkerhed, både for dig, men også for de andre i trafikken.

Et par briller – to formål

Gør livet nemmere for dig selv. Bruger du et par solbriller med styrke, frem for et par briller med styrke og et par normale solbriller, slipper du for at bære rundt på to par. Du har et par, til to formål. Så er det nemt og praktisk, lige meget hvad du skal bruge dem til.

Hvad koster de?

Helt generelt varierer prisen meget alt afhængigt af, hvilket mærke du køber. Du kan både få billige solbriller med styrke, men det er ikke altid de holder lige godt. På den anden side kan du også sagtens få et par dyre solbriller, hvor du ikke nødvendigvis får meget for pengene.

I midten har vi det gyldne punkt. Et par solbriller med styrke, der både er af lækker kvalitet med et lækkert design, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Hos Thorberg Bucuti koster brillerne ca. 315 kr. og er fremstillet med tanken om, at alle skal have råd til et par.

Når du er klar til at bestille dine, kan du købe et par solbriller med styrke online.

Von Glasses
Von Glasses hjælper danskere med at finde de bedste briller, der kan købes på markedet.

Ud over det, så elsker vi selv briller, og bruger dem hver dag! Læs mere om os.